În sesiunile mele foto de tip "fine art", pun mare accent pe detaliile fine și pe crearea unei atmosfere artistice. Planific meticulos fiecare element, de la locație și iluminare, până la ținuta și accesoriile tale. Scopul meu este să îți capturez nu doar

În sesiunile mele foto de tip Fine ART abordez fotografia ca pe o formă de artă, nu doar ca pe o simplă capturare a momentului. Pentru aceasta, întregul proces este bine planificat și meticulos orchestrat, începând cu selecția locației perfecte. Fie că optăm pentru studio sau o locație în aer liber, fiecare detaliu al cadrului este ales pentru a se potrivi cu tematica și viziunea artistică pe care o avem.

Iluminarea joacă un rol esențial. Îmi place să experimentez cu diferite tipuri și unghiuri de lumină pentru a reda nuanțe și texturi care aduc profunzime și dramatism imaginii. Aici intervin modificatoarele de lumină, reflectoarele și alte instrumente care mă ajută la conturarea scenei într-un mod cât mai artistic.

Părerea ta joacă un rol important în crearea imaginilor, de aceea vei fi consultată în alegerea ținutelor, machiajului și accesoriilor. Vreau să mă asigur că fiecare element contribuie la povestea pe care vrem să o spunem prin imagini.

Comunicarea este cheia. Îți voi explica motivele din spatele fiecărei cerințe, fie că te rog să îți schimbi poziția mâinilor, orientarea corpului sau direcția privirii. Totul are un scop bine definit: acela de a te prezenta în cea mai flatantă și artistică manieră, ținând cont de context, fundal și iluminare.

Rezultatul final va consta într-o serie de fotografii care vor fi oglinda fidelă a esenței, personalității și emoțiilor tale. Aceste imagini nu vor doar să te reprezinte, ci să te sublinieze, oferindu-ți o perspectivă captivantă asupra propriei tale persoane. Astfel, sesiunile mele foto Fine ART îți oferă oportunitatea de a experimenta fotografia ca pe o formă de expresie artistică, unde ești nu doar subiectul, ci și muza.

Urmăreste-mă pe social media: